Teunissen Klus & Onderhoud

‘Teunissen klus-en onderhoudsbedrijf’ is een professioneel klusbedrijf met een persoonlijke benadering. Alle klussen in en rond uw woning of bedrijfspand snel en netjes geregeld? Wij staan voor u klaar! Kwaliteit staat bij ons voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Over 

Robbert Teunissen heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van klus- en onderhoudswerk.
Onze opdrachten lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk, schilderwerk, behangen, het plaatsen van een dakraam/dakkapel, van het zetten van een schutting tot het plaatsen van een keuken of badkamer. Er is bij ons veel mogelijk!

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel of mail ons! 

Professionaliteit & Kwaliteit

‘Teunissen klus-en onderhoudsbedrijf’ staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Niet voor niets bezitten wij het keurmerk ‘kwaliteitsvakman’, de combinatie van kennis, gedrevenheid en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op materialen én arbeid. Kortom, ‘Teunissen klus-en onderhoudsbedrijf’ is de ideale partner voor uw klus.

Werkwijze

Onze opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven, komen veelal uit West Brabant, in overleg bieden wij u ook buiten Brabant een helpende hand.

Wij komen graag vrijblijvend op locatie kijken om uw wensen en behoeften te bespreken. Daarbij zullen wij de uit te voeren werkzaamheden uitvoerig opnemen en u direct adviseren. Na ons bezoek ontvangt u meestal binnen een week een gedetailleerde offerte.

Keurmerk

“ Afspraak is afspraak!”

‘Teunissen Klus-en onderhoudsbedrijf’ is Kwaliteitsvakman!

Het bedrijf is aangesloten bij Keurmerk Kwaliteits vakman, dé brancheorganisatie voor kleinschalige klusbedrijven, die veel waarde hechten aan kwaliteit en persoonlijke service.

Kwaliteit en service, en minimaal één jaar garantie!

Daarom kiest u voor een vakman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Klusbedrijf Teunissen regelt al uw binnen- en buitenklus- en onderhoudswerk.

Recent werk

Teunissen klus-en onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in diverse klussen. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van, kleine verbouwingen, onderhoud, renovatie en service. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Een greep uit klussen die wij als professioneel klusbedrijf voor u kunnen uitvoeren

Contact

Ramsweer 12, 4942 AT Raamsdonksveer

Tel. 06-18425498 

Info@klusonline.nl

Google Reviews

Yolanda Lamars
Yolanda Lamars
17:31 08 Feb 21
Al verschillende jaren vraag ik aan Robbert of hij diverse klussen voor mij wilt doen. Of het nu voorbereidingen voor... een keukenplaatsing is, muren stucen, buiten het huis schilderen, binnen schilderen, behangen, zeil leggen, hij kan het allemaal. Hij levert goed werk af, is vriendelijk en meedenkend en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik prima. Ik raad jullie hem aan!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Like ons op Facebook